In liefde onderdanig

Als onderdanige vrouw in de wereld van de BDSM, wil ik op deze website graag een kijkje geven in mijn leven en daarnaast hulp bieden aan mensen die nog zoekende zijn in de wereld van BDSM.

Ik ben een werkvelddeskundige op dit gebied en begeleid mensen in hun zoektocht naar zichzelf en/of binnen hun relatie.

Met mijn ervaring ga ik vooral uit van de onderdanige en specifiek de vrouwelijke variant daarvan. Maar uiteindelijk kan ik vanuit deze kant ook veel hulp bieden aan de Dominant en zijn zoektocht naar goede begeleiding voor zijn sub.

 

 

Mijn leven als slavin

Wat betekent dat? Een leven als slavin

Het woord slavin geeft buiten de BDSM wereld de verkeerde indicatie en schrikt af. Het woord wordt in de BDSM gebruikt wanneer je de controle in het leven in handen geeft van je Dom.
Je kiest hier zelf voor en dat maakt het verschil met slavernij. Het woord heeft dus een andere betekenis.

Heb je een meer vrijblijvende relatie met je Meester(es) dan kun je het woord onderdanig of sub gebruiken. 

Welk woord gebruikt wordt is nog vaak een discussiepunt in de wereld van BDSM. Maar schrik dus niet van het woord. 

De relatie die je hebt als Meester/slavin heet een D/s relatie. Een relatie met wederzijds respect waarin de één leidt en de ander volgt. Wat je leidt en volgt is volledig tussen de twee personen zelf. De BDSM wereld heeft regels en protocollen en deze zijn heel fijn wanneer je in een groter gezelschap bent. Maar hoe je een D/s wilt vormgeven spreek je onderling af. Tijdens je relatie blijf je ontwikkelen en worden afspraken bijgeschaafd of aangescherpt. 

Mijn leven bestaat dus uit een liefdesrelatie waarin mijn partner naast mijn geliefde ook mijn meester is.