Dominant

    Mij hele leven al op de achtergrond gefascineerd geweest door BDSM, maar hier nooit echt iets mee durven doen. Een keer “afgeschoten” door een vriendinnetje toen ik het eindelijk in gesprek durfde te brengen en daarna ver weggestopt. 

Nu ik een bepaalde fase in mijn leven heb bereikt had ik mijzelf beloofd er “iets” mee te gaan doen. Het hele internet afgestruind en zoveel info tegengekomen dat ik niet meer wist waar te beginnen, en belangrijker nog; Wat serieus te nemen en wat niet…

Bij toeval tegen het profiel van slavin annabel aangelopen. Ik heb haar een e-mail gestuurd en kreeg prompt een hele leuke reactie terug.

Het voelde als thuiskomen!

Inmiddels vele e-mails en gesprekken verder, heb ik heel veel bruikbare informatie gekregen, tips voor boeken, tips om gelijkgestemden te ontmoeten en voor mezelf een profiel te schetsen wie ik ben als Dominant en wat ik een onderdanige vrouw heb te bieden. Puzzelstukjes vallen zo steeds meer in elkaar.

Ik heb annabel gevraagd om mij te coachen en te behoeden voor de internet-valkuilen, fake-accounts en teleurstellingen. Ze is submissive in hart en nieren, ervaren als slavin en beweegt zich al tien jaar in de scene.
 
Daarnaast is ze bezig bemiddeling op te zetten om daadwerkelijk serieuze mensen aan elkaar te koppelen en te coachen. Ik heb haar gevraagd mij als eerste kandidaat in te schrijven.

 

Slavin

     Ik was zo opgelucht met een vrouw  te kunnen praten  die net als ik gevoelens had welke je onder de noemer 'onderdanig' kunt scharen. Zij heeft mij geleerd dat dat gevoelens zijn waar je ook gewoon trots op  zijn. Door haar open houding leerde ik er open naar te kijken en vrijer over praten. Door zelf veel te vertellen en veel te vragen. En door dóór te vragen zodat ik mijn gevoelens kon erkennen, analyseren en plaatsen.
Ze zijn nu onderdeel van mij en van wie ik ben.
Doordat zij zich al jaren in de scène begeeft, heeft ze kennis van de handelingen, emoties en verlangens die spelen. Daarbij is haar houding open en niet veroordelend. Ze heeft mij over een streep getrokken door zelf heel eerlijk te zijn en mij uit te nodigen dit ook te doen.
Verschillende keren heeft ze wanneer ik in de knoop zat (figuurlijk😃) een andere kant weten te belichten zodat ik met vertrouwen verder kon. Ook hoe onderdanigheid zich verhoudt in de relatie met je Meester; hoe kun je in zelf aan je overgave werken en waarom gaat het niet altijd vanzelf en wat betekent dit voor jou en voor je Meester? Wat is belangrijk daarin en hoe kun je in gesprek blijven.
Voor mij (nog steeds) een hele reis en hierin ben ik heel liefdevol op weg geholpen door Annabel. Dankjewel daarvoor! 💋

Zoekende

Ik heb kunnen nagenieten van onze afspraak.

Wat een mooi mens ben jij. De vriendelijkheid, de openheid, de rust, de warmte, de toewijding... en zo zou ik er nog wel een paar kunnen noemen. De manier waarop je de rust bij mij brengt en aan de andere kant mij ook op meerdere fronten uit weet te dagen en te prikkelen. Wauw. Wat ben ik blij dat ik jou heb leren kennen om die reis en zoektocht mee te maken.

Ik heb ook nagenoten van die 'stofjes' in het hoofd. Geweldig is dat. Nu maar hopen dat we nog meer kunnen vinden waarmee de 'stofjes' loskomen.

In mijn vorige mail had ik het over seksualiteit. Voor de volledigheid: bedoeld te zeggen dat dat geen probleem was dat daar geen sprake van was en de ervaring van de 'stofjes' misschien nog wel mooier is. In ieder geval blijven die 'stofjes' langer werken. Diep van binnen hoop ik dat. Het wordt in ieder geval een mooie zoektocht.

Zoekende in dominantie

Het was fantastisch om jou te hebben mogen ontmoeten.

Jouw hele verschijning (mooi) in combinatie met jouw echte gevoelens voor bdsm, hebben mij heel veel voldoening gegeven tijdens maar vooral ook nog na de sessie.

Het is de eerste keer in mijn leven dat ik mijn gevoelens over dominantie en onderdanigheid met iemand heb kunnen delen en dit is een onbeschrijfelijk gevoel van geluk.

Ook heb ik grote waardering voor het feit dat jij zoveel over jezelf hebt verteld, hierdoor voelde ik direct een sterke verbondenheid.

Aanvankelijk voelde ik me wat onwennig, maar deze verdween gaandeweg en dat kwam alleen maar door de fijne manier hoe jij met mij omging.