Bemiddeling bij zoektocht naar de juiste match

De wereld van BDSM is een bijzondere wereld. En daarom niet zo eenvoudig om hierin een partner te vinden. BDSM is niet in één  zin uit te leggen dus alleen met een 'leuke klik' kom je er niet. 

Het allerbelangrijkste: WAT ZOEK JE PRECIES? 

Zoals te lezen is hier op mijn website; BDSM is er in alle maten en kleuren en uiteindelijk bepaal JIJ samen met je partner hoe jullie BDSM - relatie eruit gaat zien! 

Communiceren is dus een MUST. 

Maar eerst en vooral; analyseer en visualiseer je eigen verwachtingen. Dat reikt van 24/7 tot aan 'only in the bedroom'. Wil je het zien als spel of is het je levensstijl. Of ben je bereid daar heel open in te staan en te zien waar het samen naar toe kan groeien. 

Naast de reguliere taken van een bemiddelingspraktijk waarbij profielen naast elkaar worden gelegd en overeenkomsten worden opgeteld, wordt er specifiek gekeken naar de dynamiek die u verlangt binnen een BDSM verbintenis;

  • Welke gedachten gaan er in u om als u verlangt naar een Dominante partner
  • Hoe ziet u de onderwerping van een onderdanige?
  • Waar liggen uw diepste behoeftes?
  • Hoe ziet u deze behoeftes in uw relatie graag terug komen?

Daarnaast is het belangrijk om minder focus te leggen op bepaalde aspecten zoals geografie e.d... je elimineert op die wijze misschien je mooiste match!

Met een persoonlijk gesprek, gaan we samen deze verlangens verwerken in een profielschets. 

Veiligheid
Juist in deze scene is er behoefte aan veiligheid en oprechtheid. Helaas wordt een leuke klik vaak niet verder onderzocht met een afspraak in RL omdat de drempel best hoog is een Dominant te ontmoeten (andersom is het natuurlijk wat makkelijker). 
De bemiddeling van mijn praktijk gaat hier verder in omdat ik op verzoek bij zo'n date aanwezig kan zijn; op de achtergond waarbij ik stand-by blijf en eventueel als intermediair bij de eerste ontmoeting. 

NB. Uiteraard kan ik met mijn diensten als counseler jullie in het verdere traject ook nog bijstaan. 

Voor meer informatie: Info@o-counselingandmediation.com